2e keus – Auna 4-Kanaals auto versterker 2400W

2e keus – Auna 4-Kanaals auto versterker 2400W

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Geef je car audio systeem een flinke boost met deze Auna AB-450 versterker. Deze 4-kanaals versterker in exclusief racing design biedt een ongelooflijk vermogen van maar liefst 2400 Watt maximaal. Laat je speakers tot leven komen en geniet van hogere volumes en een betere geluidskwaliteit voor een zeer betaalbare prijs. Autorijden wordt vanaf nu een feest.

Veelzijdig
De Auna AB-450 is een veelzijdige versterker. Met de vier luidspreker uitgangen heb je meerdere aansluitmogelijkheden waardoor je altijd wel een goede reden hebt om deze versterker toe te voegen aan je car audio systeem. Zo kan je bijvoorbeeld je voor en achter speakers aansluiten waardoor deze echt tot leven zullen komen. Hogere volumes en een hoorbaar betere geluidskwaliteit zijn het gevolg. Een andere mogelijkheid is om je voor of achter speakers aan te sluiten en de andere uitgang te gebruiken voor je subwoofer. Dit is mogelijk omdat de versterker over ingebouwde low pass filters beschikt. Hiermee filter je de hoge tonen uit het signaal zodat enkel de lage tonen naar je subwoofer gaan. Dit zorgt niet alleen voor een betere geluidskwaliteit maar ook voor een langere levensduur van je subwoofer.
Ook de signaal ingangen zijn een voorbeeld van de veelzijdigheid van deze versterker. De Auna AB-450 beschikt uiteraard over RCA ingangen (low) om de versterker aan te sluiten op de autoradio of head unit. Maar omdat niet alle autoradio’s zijn voorzien van een dergelijke uitgang is de AB-450 ook voorzien van speaker ingangen (high). Met deze ingangen kan de autoradio eenvoudig op de versterker worden aangesloten met behulp van de speaker uitgang van de radio.

Techniek
De reden dat deze Auna AB-450 een vermogen van maar liefst 2400 Watt kan produceren heeft hoofdzakelijk te maken met de hoogwaardige componenten waaruit deze versterker is opgebouwd. Deze componenten zorgen er met elkaar voor dat jouw systeem hogere volumes en een veel betere geluidskwaliteit ten gehore brengt. Naast het hoge volume en de geluidskwaliteit is de Auna AB-450 ook een zeer betrouwbare versterker. De behuizing die is uitgevoerd in een exclusief racing design zorgt voor een goede warmte afvoer waardoor deze versterker je ook tijdens de langere ritten van je favoriete muziek zal voorzien.

Al met al is de Auna AB-450 een goede keuze voor de echte car audio fanaat. Het unieke racing design geeft jouw car audio systeem een prachtige look en de geweldige muzikale eigenschappen zorgen voor een sublieme klank. De Auna AB-450 ziet er daarmee net zo goed uit als dat hij klinkt.

Bedenk dat het van groot belang is dat je gebruik maakt van voldoende dikke kabels bij het aansluiten van deze versterker.

Kenkerken
Totaal vermogen 2400 Watt maximaal.
Exclusief design in racing look.
4-kanaals versterker.
Hoog- en laag Ohmige ingangen.
Regelbaar low pass filter.
Regelbare gain (volume) voor optimale afstemming.

Specificaties
Vermogen 4x 90 Watt RMS.
Low pass filter instelbaar van 50 – 250 Hz.
Frequentiebereik: 20Hz tot 20 kHz.
Signaal-Ruis verhouding > 95dB.
Speaker impedantie 4 tot 16 Ohm .
High ingangsgevoeligheid 100 Ohm.
Low ingangsgevoeligheid 10 kOhm.
Aansluitspanning 12 Volt.

Levering
1x Versterker.
1x handleiding.

Afmetingen en gewicht
Afmetingen 35 x 5 x 25,5cm.
Gewicht 2,1kg.
1570

Auna

Ean nummer:
SKU nummer: 10000849B

Beschikbare maten Versterkers – 2e keus aanbiedingen :

Levertijd:

Actieprijs : 79.00 Euro

Ga naar 2e keus – Auna 4-Kanaals auto versterker 2400W

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *