2e keus – Auna 2000 Watt 2-kanaals auto versterker W2-AC200 Versterkers – 2e keus aanbiedingen

2e keus – Auna 2000 Watt 2-kanaals auto versterker W2-AC200

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Een lust voor het oog en oorstrelend qua geluid. Met deze Auna W2-AC200 auto versterker, met een vermogen van maar liefst 2000 Watt, wordt je car audio systeem niet alleen stukken beter qua volume en klank, ook de looks zijn werkelijk schitterend door de unieke verlichting die deze versterker biedt. Verveel je geen moment meer in of buiten de auto met de Auna W2-AC200 2-kanaals versterker.

Veelzijdig
Een versterker is tegenwoordig niet enkel meer bedoeld voor het versterken van het geluid van je car audio systeem. Naast de versterkende functie is de manier van inbouwen en de totale aanblik van het car audio systeem minstens zo belangrijk. Deze Auna auto versterker speelt goed in op deze behoefte door uitmuntende prestaties samen te voegen met een unieke manier van verlichten. Met zijn enorme vermogen van maar liefst 2000 Watt hoef je niet meer bang te zijn dat jouw car audio systeem niet over voldoende vermogen beschikt. En omdat deze versterker is opgebouwd uit zorgvuldig samengestelde componenten zal de geluidskwaliteit, ook op hoger volume, gegarandeerd blijven.

Omdat het in de car audio gebruikelijk is om de apparatuur mooi in te bouwen en mooi te verlichten is deze versterker voorzien van unieke verlichting. Als eerste is de behuizing voorzien van een acryl plaat waarvan de letters worden belicht door blauwe LEDs. Dit geeft jouw systeem sowieso al een unieke look maar er is meer……. De aansluitterminals van de luidsprekers, voeding en zekeringhouder zijn ook voorzien van een subtiele blauwe verlichting. Dit geeft een exclusieve look waarmee je iedereen versteld doet staan.

Mogelijkheden
Zoals reeds vermeld is de Auna W2-AC200 auto versterker opgebouwd uit de beste componenten. Met deze componenten is een versteker ontworpen die het hart van iedere car audio fanaat sneller doet kloppen. De verbeterde geluidskwaliteit, het hogere volume en de geweldige verlichting zijn hier al een voorbeeld van maar dat is nog niet alles. Deze auto versterker is voorzien van een low pass filter zodat het mogelijk is om met deze versterker een subwoofer aan te sturen. Met behulp van dit filter zorg je ervoor dat alleen de lage tonen naar de subwoofer gaan zodat je zeker bent van de beste diepste en strakste bassen. De afstelling van de frequentie kan eenvoudig gedaan worden via de regelaar aan de zijkant. Meteen naast deze regelaar vind je ook de gain regelaar waarmee je het volume van de versterker kan aanpassen op de rest van je systeem. Voor het aansluiten op je autoradio of ander multi media apparaat kan de RCA ingang gebruikt worden.

Dat de Auna W2-AC200 een veelzijdige en unieke versterker is moge duidelijk zijn. Zoiets hoor en zie je niet snel. Met deze versterker zorg je ervoor dat jouw car audio systeem een enorme boost krijgt. Niet alleen qua geluid maar ook qua looks. Autorijden was nog nooit zo leuk!

Onze tip: Zorg ervoor dat de kabels voor de stroomvoorziening voor de versterker van goede kwaliteit zijn en dat deze geschikt zijn voor de hoge stroom!

Kenmerken
2000 Watt maximaal, 180 Watt RMS.
Behuizing met prachtig verlichte acryl letters en aansluitingen.
Instelbaar laag doorlaatfilter.
Beveiliging tegen oververhitting en kortsluiting.
RCA connectoren.
Duurzame componenten.

Specificaties
RCA ingangen.
Crossover (Full/LPF).
Laag doorlaatfilter van 40Hz – 250Hz instelbaar.
Frequentiebereik: 20Hz – 20kHz.
Signaal ruis verhouding: > 95dB.
Impedantie luidsprekers: 4 – 16 Ohm.
Voorzien van zekering voor extra veiligheid.
Aansluitspanning 12 Volt.

Levering
1x versterker.
1x handleiding.

Afmetingen en gewicht
Afmetingen 27 x 6 x 27 cm.
Gewicht ca 2,1 kg.
1468

Auna
Versterkers – 2e keus aanbiedingen

Ean nummer:
SKU nummer: 10004929B

Beschikbare maten :

Levertijd:

Actieprijs : 79.00 Euro

Ga naar 2e keus – Auna 2000 Watt 2-kanaals auto versterker W2-AC200

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *